Разом до успіху!

Саме під такою назвою з 03 червня у ліцеї-інтернаті стартував освітньо-ігровий проєкт, у якому беруть участь учителі, учні/учениці 3-4 класів, батьки.
Метою проєкту є подолання освітніх втрат учасників освітнього процесу з окремих предметів (англійська мова, українська мова, математика, природа), шляхом залучення до освітньо-ігрової діяльності; зниження рівня тривожності, формування навичок стресостійкості в умовах воєнного стану; психологічна підтримка учасників проєкту; формування усвідомленого компетентного ставлення до свого здоров’я, мотивування вихованців до самооздоровлення, розвитку інтересу до занять фізичною культурою та спортом.
Кожного дня з учасниками проєкту проводять заняття не тільки педагоги закладу, а й спеціалісти з краєзнавства, правоохоронних органів, представники громадських організацій.
Протягом першого тижня проєкту «Разом до успіху!» діти змагалися, інтелектуально розвивалися, малювали, проходили «Школу стійкості», зустрічалися з цікавими людьми глухівської громади.
Попереду на дітей чекає ще багато цікавого.