Організація харчування

Чотирьохтижневе перспективне меню на зимовий період (2022 рік)

Щодо належного планування виробничих, допоміжних та побутових приміщень

Щодо території, стану приміщень, обладнання, проведення ремонтних робіт, технічного обслуговування обладнання, калібрування

Щодо планування та стану комунікацій (вентиляції, водопроводів водопостачання та водовідведення, електро- та газопостачання, освітлення тощо)

Щодо безпечності води, льоду, пари, допоміжних матеріалів для переробки (обробки) харчових продуктів, предметів та матеріалів

Щодо чистоти поверхонь, процедур прибирання виробничих, допоміжних, побутових приміщень та інших поверхонь

Щодо здоров_я та гігієни персоналу

Щодо поводження з відходами виробництва та сміттям, їх збору та видалення з потужності

Щодо контролю за шкідниками, визначення виду, запобігання їх появі, засобів профілактики та боротьби

Щодо безпечного зберігання та використання токсичних сполук і речовин

Щодо специфікації та контролю постачальників

Щодо зберігання та транспортування

Щодо контролю технологічних процесів