МАЙСТРИ СВОЄЇ СПРАВИ

Шлях навчання та розвитку дитини сповнений невикористаного потенціалу.Трудове виховання підростаючого покоління – одна з основних складових у формуванні особистості.
13 квітня 2024 р. здобувачі освіти 7-8 класів КЗ СОР Глухівського ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою взяли участь у проєкті “Творча майстерня Ремісник”, заняття до якого провів майстер Глухівського вищого професійного училища Кулик Є.В. Проєкт “Творча майстерня Ремісник” адмініструється ІСАР Єднання за сприяння Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй (UNDP) в Україні за фінансування, наданого в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні» за підтримки Європейського Союзу. Метою заходу було навчити дітей за допомогою електролобзика виготовити сувенір у вигляді великоднього кролика з підставкою. Процес створення сувеніру був захоплюючим і трудоємним
Вогники в очах дітей – найкраща відповідь у подяку за креативний захід з використанням сучасних технологій. Дякуємо за організацію та запрошення до участі в проєкті керівника творчої майстерні “Hand made” Лук’янову К.Ю.