У добру путь, випускники!

Під цим гаслом 17.06.2023 в історичній святковій залі міського краєзнавчого музею відбулися урочистості з нагоди вручення 29 випускникам  11 класу КЗ СОР Глухівського ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою свідоцтв про здобуття повної загальної середньої освіти. З них 4 здобувачі освіти з рук міського голови Надії ВАЙЛО отримали свідоцтва з відзнакою, золоті медалі та Похвальні листи, 7 – Грамоти за високі досягнення у вивчені окремих предметів.

До випускників з напутніми словами звернулися голова Глухівської ОТГ Надія ВАЙЛО, директорка ліцею-інтернату Ірина ТЕРЕЩЕНКО, класний керівник Олена КАБАНОВА, офіцер-вихователь Сергій ДАРМЕНКО, батьки – Юлія МЕХЕДОК та Наталія ТРОША. Вони вислови впевненість у тому, що діти усвідомлено й правильно оберуть свій життєвий шлях, що  саме на таких випускників нині чекає понівечена війною Україна – молодих та енергійних, креативних та амбітних, оптимістичних та загартованих труднощами й перепонами.

         З вуст випускників звучали щирі слова вдячності на адресу міської влади, адміністрації ліцею, педагогічного колективу, батьків за розуміння та всебічну підтримку. Ліцеїсти та панянки запевнили присутніх, що ними й далі будуть пишатися батьки, ліцей, Глухів та Україна. На згадку про себе випускники подарували для кабінету захисту України сучасне обладнання, а від класних наставників отримали сувеніри.  

         Завершилися урочистості ніжним та чуттєвим вальсом, у якому кружляли випускники, учителі, батьки.

                           Бажаємо випускникам щастя на кожній стежині,

                    Вірних друзів, злагоди в родині,

                    Миру й Перемоги їм і нашій Батьківщині,

                    Щоб по всьому світу лунало «Слава Україні»!