Великодні барви

Незабаром на землю зійде чудове свято Великодня. Великдень! Величне свято, яке споконвіку символізує перемогу над силами темряви і зла, уособлює примирення і прощення. Кожен, хто шанує це свято отримує надію на порятунок, адже воскрес Христос. Світле воскресіння прийнято наповнювати добрими справами, збагачувати духовно, допомагати ближньому, дарувати надію і підтримувати віру в серцях на щасливе і радісне майбутнє.

В КЗ СОР Глухівському ліцеї-інтернаті з посиленою військово-фізичною підготовкою вихователь Миськова Н.І, керівник гуртка Шарафундінова І.А. та педагог-організатор Бондарчук Ю.В. у фойє закладу оформили виставку «Великодні барви». На виставці представлено учнівські малюнки на великодню тематику, святкові обереги, сувеніри захисникам, ляльки-мотанки та писанки. Привертають увагу вироби учнів, виконані в різних техніках (бісероплетіння, в’язання гачком, вишивка стрічкою, квілінг, оригамі).

Світле Воскресіння завжди асоціюється з писанкою та смачною паскою. Важко уявити  Великдень без писанок, які й око радують і нечисту силу відганяють. Тому центральне місце виставки займають величезні писанки, зроблені руками організаторів виставки,  які створюють неперевершений настрій Світлого Христового Воскресіння. Відвідувачі мають змогу переглянути писанки та пасхальні композиції, сфотографуватися.  Виставка вражає своєю неповторністю, колоритністю та рівнем виконання представлених робіт.

Нехай це величне свято наповнить ваші серця світлими почуттями надії і любові, дарує щастя та добро. Зичимо всім миру, любові, достатку, радісних Великодніх свят і смачної паски!