«Командоломки»

Оприлюднено результатиконкурсу командного розв’язування головоломок «Командоломки». Ці щорічні змагання організовані та проведені Малою академією наук України до Міжнародного дня числа Пі. Конкурс розрахований на тих учнів, які прагнутьзануритися в математику через не прості, але цікаві завдання. А ще — прокачати навички роботи в команді. За 48 годин необхідно було розв’язати 5 нестандартних задач.

Вирішили випробувати власні сили,  долучились до цікавих змагань та справились із поставленими завданнями три команди учнів ліцею. Команда «Альтернатива» у складі капітана команди учня 8 класу Козуба Матвія та учня 9-А класу Рубанова Андрія, команда десятикласників «Однодумці»: Шулік Вікторія – капітан команди, Гетьманенко Анна та Яровий Костянтин. Команда одинадцятикласників «Ліцеїсти»: Довгополий Олександр – капітан команди та Шпак Микола.

«Альтернатива» та «Однодумці» за результатами конкурсих випробувань вибороли треті призови місця, «Ліцеїсти» стали учасниками змагань.

Вітаємо переможців та учасників математичного конкурсу, пишаємось вашими результатами та бажаємо подальших значних перемог!