Добра багато не буває!

Добра багато не буває!

Є дві речі, всім нам необхідні:

у світі – мир, а в душах – доброта!

Всесвітній день доброти – міжнародний день, який відзначається щорічно 13 листопада. Це чудова можливість знайти час на хороші вчинки. Добро врятує світ та з’єднає народи, тому що воно закладене в людській природі, саме тому робити гарні вчинки може кожен. І в цьому переконалися учні 5-А класу разом із вихователем Шевченко Т.І. та класним керівником Плодистою Н.О. 

П’ятикласники довідались про історію свята, а також допомогли пану Байдужість стати Добряком. Крутили колесо фортуни і кожен довідався, яка добра справа на нього чекає: обійняти батьків або друга, зробити комплімент або подарувати квіти, зателефонувати  друзям і сказати, які вони чудові, допомогти бабусі, мамі чи тату, змайструвати і повісити годівницю для птахів, нагодувати бездомне кошеня чи цуценя… І цей список можна продовжувати довго. Адже з кожним таким простим вчинком комусь краще, а значить – і більше доброти у світі. 

Усі переконалися, що такий день насамперед потрібен для того, щоб нагадати про людяність, чуйність і взаємодопомогу, адже доброта – це частина нас.

Добра багато не буває! Тож, давайте творити ДОБРО!