Єдиний шлях, що веде до знання, – це діяльність (Джордж Бернард Шоу).

Команда здобувачів освіти 9-х класів «Мрія» у складі Мажуги Ксенії, Нінько Вероніки, Рубанова Андрія, Болбота Олексія та Голуб Ганни (керівник – учитель хімії Шеремет Світлана Анатоліївна) та команда здобувачів освіти 11-х класів «Ерудит» у складі Горенко Тетяни, Лебедєвої Альони, Величко Марини, Шпака Миколи та Сапун Вікторії (керівник – учитель біології Шилова Наталія Василівна) долучилися до участі у Всеукраїнському інтернет-турнірі із природничих дисциплін «Відкрита природнича демонстрація» Національного центру «Мала академія наук України» (https://vpd.stemua.science/).  

Розпочався кваліфікаційний етап відбіркового туру турніру, тож учасники команд зібралися, щоб спілкуючись у колі однодумців, знайти відповіді на питання, провести досліди, що передбачені в блоках «Фізика», «Астрономія», «Біологія», «Географія», «Хімія».

На думку юних дослідників, питання турніру складні, але дуже цікаві. Розв’язання питань потребує ґрунтовних знань з природничих наук. Тож здобувачі освіти мають чудову нагоду розширити світогляд та розвивати ключові й предметні компетентності.