21 вересня – Міжнародний день миру

21 вересня щорічно відзначається Міжнародний день миру. Він присвячений миру у всьому світі, а саме відсутності війни та насильства. Цей день вперше було відзначено в 1981 році. Він підтримується багатьма націями, політичними групами, військовими групами та простими людьми.

На сьогодні для нашої держави цей день є особливо значимим. Кожен свідомий українець мріє про якнайшвидшу перемогу України у війні, про повернення рідних, близьких, друзів, про мирне небо над головою, про світле майбутнє дітей, про загоєння нестерпних ран у людських серцях, захист від агресора.

До Дня миру здобувачі освіти КЗ СОР Глухівського ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою провели велику низку виховних заходів відповідної тематики. Це – бесіди, години спілкування, виховні години, раптівки. Креативно працювали в дитячих коллективах творчі майстерні. Під час занять у яких здобувачі освіти писали вірші, листи, малювали малюнки, виготовляли символ миру – голубів, збирали вітамінні набори нашим захисникам. Всі  роботи будуть передані військовим, волонтерам, добровольцям.

Віримо у ЗСУ! Віримо у ПЕРЕМОГУ!