Хай буде мир в Україні!

Традиційно 21 вересня в усьому світі відзначається День миру. Генеральна Асамблея ООН запровадила це свято ще у 1982 році. Його дотримуються у багатьох країнах світу, і Україна не є винятком. Аби вшанувати цей день, у штаб-квартирі ООН у Нью-Йорку б’ють у Дзвін миру. Його виготовили з монет, які пожертвували діти з різних країн.

З цієї нагоди для здобувачів освіти 5-Б класу КЗ СОР Глухівського ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою вчителем Милютіною О.Л. було проведено виховну годину «Хай буде мир в Україні!». Дівчатка дізналися історію походження цього свята, його символу, активно брали участь у виконанні інтерактивних вправ з елементами квесту, складали сенкан, читали вірші  та дивилися відео присвячені темі миру.

Сьогодні для нашої країни це свято є особливо значимим! Кожен свідомий українець мріє про якнайшвидше припинення бойових дій на території України, про повернення рідних, близьких, друзів, про мирне небо над головою, про світле майбутнє дітей.

Найбільше у світі щастя – це мир, коли люди живуть дружньо та спокійно, земля не здригається від страшних вибухів, не ллються сльози горя та втрат. Хай якнайшвидше в нашій Україні запанує мир!