Перше вересня – стежинка в країну знань

Перше вересня – це щось більше ніж просто початок нової пори року – осені. Для більшості цей день – справжнє свято. Свято нових знань, зустрічі з шкільними друзями та вчителями, які покажуть нові незвідані куточки Країни знань. Цей день завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей. Це свято вчителів та учнів, батьків та друзів, і в якійсь мірі це свято, яке якимось неймовірним дивом об’єднує всі покоління. Сьогоднішній День знань, скріплений єдиним поривом стійкості, незламності та рішучості українців! День, коли ми дякуємо ЗСУ за змогу навчати та навчатися; день, коли кожен розуміє свій вклад у спільну справу.

        День знань у КЗ СОР Глухівському ліцеї-інтернаті з посиленою військово-фізичною підготовкою був яскравим, емоційно насиченим та дуже зворушливим, адже п’ятикласники познайомились з новим класним керівником, а випускники зрозуміли, що таке свято для них є останнім.

        Класні керівники, вихователі провели перший урок, який був приурочений не тільки темі ментального здоров’я під назвою «Ти як? Повертаємось до школи», а також темі патріотизму. Здобувачі освіти робили літачки мрій, соняхи, розгадували кросворди та анаграми, перегорнули сторінки новітньої історії, з’ясували, що для кожного Україна, згадали і вшанували пам’ять героїв-захисників. І звичайно говорили про безпеку під час повітряних тривог, про мінну безпеку.

        Віримо, що шкільні будні будуть такими ж яскравими і сповненими емоціями, як і цей день! Нехай новий навчальний рік відкриє нові горизонти пізнання себе і світу, стане початком наполегливої праці, вчителів надихне успіхами учнів, батьків – гордістю за своїх дітей!

        Легких стежинок в Країну Знань!

        Здоров’я і благополуччя! Миру й любові!