Маленькі друзі довкілля

Щорічно, 22 квітня люди по всій планеті відзначають День Землі.

Цей день став загальнолюдським символічним святом любові та турботи за наш спільний дім. Саме 22 квітня в різних куточках земної кулі небайдужі до екологічних проблем люди проводять різні яскраві і в той же час корисні заходи, спрямовані на те, щоб у світі стало більше чистоти і відповідальності.

До заходів долучилися панянки 2-Б класу КЗ СОР Глухівського ліцею – інтернату з посиленою військово – фізичною підготовкою разом з класним керівником і вихователем. Викладач ДНЗ «Глухівське вище професійне училище» Любов Кулик разом з керівником гуртка “Еко Глухів” Інною Гулаковою провели майстер – клас “Життя без сміття”. Діти із захопленням слухали цікаву розповідь про довкілля, створювали неповторні шедеври на еко-торбинках технікою вибійка, отримали неймовірне задоволення та незабутній досвід від заняття.

Отож, ми повинні дбати про наше довкілля. Воно має безпосередній вплив на наше здоров’я та красу. Тому ключем до щасливого, безтурботного, здорового життя є чистота навколишнього середовища, про яке повинні дбати лише ми самі!

Щиро дякуємо Любові Кулик й Інні Гулаковій за проведений цікавий і змістовний захід для дівчаток!