Веселі старти

Під час весняних канікул, 29 березня, вихователі 2-х, 3-х класів залучили учнів до рухливої діяльності за допомогою рухливих ігор, конкурсів, естафет.

Діти із задоволенням зібралися на «Веселі старти», де позмагалися в спритності, винахідливості і просто відпочили. Були проведені: конкурс «Капітани», конкурс «Хто швидше», естафета «Передай рукавичку», а також, за участю вихователів, естафета «Дружна сімейка», які сприяли розвитку уваги, чіткості, працювати швидко та злагоджено в команді. Учні уважно слухали, думали та вміло самостійно висловлювали свої думки, відповідали на питання «Спортивної вікторини», влучно відгадували загадки про спорт. Команда «Патріоти» стала чемпіоном, команди: «Переможці», «Гімнасти» – призерами змагань. З метою виховання любові до спорту, прагнення здорового способу життя для дівчаток і хлопчиків був організований показовий виступ  вихованців гуртка «Основи самозахисту і фізичної підготовки». Дітям сподобалися ті вміння і навички, якими  володіють гуртківці.

Учні отримали заряд бодрості й зміцнили своє здоров’я. Результати свідчать  про те, що всі діти дружать з фізкультурою і спортом.