Свято Обдарованості, Інтелекту, Гордості й Таланту

28 березня у Глухівському ліцеї-інтернаті відбулось шкільне свято – свято Обдарованості, Інтелекту, Гордості й Таланту. Освітянська родина відзначила найрозумніших, найкмітливіших, найдопитливіших, найобдарованіших, найталановитіших, які своїми перемогами і досягненнями стають прикладом для наслідування!

У світі настільки все пов’язане, що одне явище спричиняє появу іншого. Якщо існує яблуко, то, звичано, існує і дерево, на якому воно виросло.

Наш ліцей – це дерево, на гілках якого ростуть плоди науки – його учні, які живляться мудрістю вчителів, а, виростаючи, стають справжніми особистостями, громадянами своєї держави.

Ми з гордістю говоримо, що у нас є ким пишатися. Є потужний потенціал творчої та обдарованої молоді!

Це переможці різноманітних олімпіад, Всеукраїнських конкурсів, змагань, таких як: МАН, Перший крок в науку, Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика, мовно-літературний конкурс імені Тараса Шевченка та ін.: Дем’яненко Катерина, Литвиненко Володимир, Дзекелев Данило, Жотік Дмитро, Міщенко Анна, Курган Марійка, Іванова Діана, Троша Ангеліна, Солорева Валерія, Ярова Тетяна, Буханістий Дмитро, Мажуга Ксенія, Бражнік Меланія.

Кожен гостро відчуває і реагує на загрози і виклики сьогодення. Та наперекір надважкій ситуації, усі продовжують чесно робити свою справу, навчати і навчатися, надихати і надихатись, боротись за майбутнє України своїми знаннями. Чи не тому, незважаючи на повномасштабну війну, вони дивують світ своїми перемогами!

Щиро вітаємо вчителів, які працюють з цими талановитими учнями і докладають багато зусиль, щоб вони досягли цих висот: Ашеулову Інну Петрівну, Кабанову Олену Олексіївну, Гаврильчук Наталію Миколаївну, Федосенко Ларису Іванівну, Шилову Наталію Василівну.

Ви – герої освітнього та наукового фронту!

Країна пишається вами! Разом до перемоги!

Наша країна непереможна, поки Ви на бойовому посту!