Земля – наш дім

На запрошення  Одеського державного екологічного університету  учень 11 класу Глухівського ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою Жотік Дмитро взяв участь у Всеукраїнському конкурсі школярів «Земля – наш дім», який відбувся 15 березня 2023 року. 

Метою конкурсу є залучення учнів старших класів до творчої діяльності в різних областях науки і техніки;  розширення наукового інформаційного обміну між провідними спеціалістами закладів шкільної та вищої освіти, а також залучення талановитої учнівської молоді до науково-дослідницької роботи.

Жотік Дмитро представив на розгляд членам комісії результати свого дослідження на тему: Сучасні кліматичні зміни Шосткинського району та динаміка лісових ландшафтів (на прикладі Шалигинського заказника).  Поважні члени комісії високо оцінили результати роботи здобувача освіти. Юний науковець нагороджений дипломом I ступеня.

Щиро вітаємо Дмитра з перемогою! Бажаємо ніколи не зупинятися на досягнутому, натхнення, творчості і позитиву кожен день!