Географічний крос

Складно переоцінити роль географії в житті людини. Географічна наука проникає в усі сфери людської діяльності. Вона вивчає об’єкти, що оточують людину. Образно висловлюючись, можна сказати, що географія – це наука, яка забезпечує людині пізнання навколишнього світу. Географія знаходить в нашому житті широке застосування. Вона допомагає орієнтуватися, дізнаватися багато нового і робити висновки у всіляких сферах – харчуванні, прогнозі погоди, подорожі, традиції, розвагах тощо.

Серед здобувачів освіти Глухівського ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою є поціновувачі цієї науки, які захоплюються та проникаються  географічними завданнями. Не зупиняючись на досягнутому, підкорюючі нові вершини знань, учні  прийняли участь у III Всеукраїнській онлайн-вікторині «Географічний крос» і отримали вагомі результати.

Абсолютну перемогу здобули Горенко Тетяна 10 Б клас, Кислощаєва Юлія 9 Б клас, Волончук Олександра та  Голуб Анна 8 клас.

Дипломами II ступеня нагороджені Жотік Дмитро 11 клас, Довгополий Олександр 10 А клас, Шпак Микола 10 А клас, Романцова Софія 9 Б клас.

Вітаємо всіх з перемогою! Бажаємо юним географам миру, нових звершень, а також мудрості, розуміння та наполегливості, щоб географічні знання допомагали не лише в навчання, але й у житті.