Всеукраїнська інтернет- олімпіада із зарубіжної літератури

Зарубіжна література – унікальне явище не лише у вітчизняній, а й у європейській освітній галузі. Саме на цей предмет покладено завдання гуманітарного виховання молоді, залучення її до багатств світової духовної культури, духовного і морального зростання особистості, естетичного виховання, зокрема підготовки до життя в конкретному історичному соціокультурному просторі.

Проявляючи  інтерес до кращих надбань світової літератури, розвиваючи свої творчі здібності, вісім здобувачів освіти 10 -11 класів Глухівського ліцею – інтернату з посиленою військово – фізичною підготовкою взяли участь в XVI Всеукраїнській інтернет- олімпіаді “На урок” (Зима 2023) із зарубіжної літератури. З них четверо стали переможцями, а саме: Дем’яненко Катерина, 11 клас (диплом I ступеня), Ярова Тетяна, 11 клас (диплом I ступеня), Троша Дар’я, 11 клас (диплом IIIступеня), Лебедєва Альона, 10 клас (диплом III ступеня).

Вітаємо наших переможців і лауреатів! Пишаємось вашими досягненнями і бажаємо подальших успіхів. Творчого натхнення до нових досягнень і здобутків.