З уроку «Громадянська освіта»

Формування громадської компетентності учнівської молоді, що забезпечує її активну громадську позицію, здатність відповідально ставитись та реалізовувати свої права і обов’язки в конкретній ситуації, налагоджувати соціальне партнерство у розв’язання соціальних проблем допомагає вивчення предмету «Громадянська освіта»,.

Демократичне суспільство та його цінності визначають для наших громадян пріоритети в становленні себе та відношення до суспільних проблем.

3 лютого відбувся урок за темою «Молодь генерує ідеї». Учні 10-х класів виступили з представленням своїх проєктів, а саме: «Підтримка ЗСУ»,  – Матвєєнко Марії, «Кошик зі збору потрібних речей» –  Лебедевої Олени, «Порятунок наших братів менших», «Світ моди» – Горенко Тетяни та інші.

Для експертної оцінки на урок були запрошені представники відділу молоді і спорту Глухівської міської ради Ярина Руслан (головних спеціаліст), Плотницький Михайло (завідуючи сектором).

Для наших учнів була надана можливість в ході спілкування , які проекти впроваджуються молоддю на території Глухівської міської ради. В результаті спільної роботи домовилися про організацію партнерських стосунків при реалізації соціальних проектів.