Напередодні новорічних свят

28 грудня паняночки 2-Б класу разом із класним керівником і вихователем мали змогу зустрітися напередодні новорічних свят.

Під час зустрічі для дівчаток було організовано розважально-ігрову програму, під час якої учениці отримали задоволення від участі у різноманітних конкурсах. Після естафет дружньою родиною привітали іменинниць із Днем народження.

Насправді, приводів для зустрічі було дуже багато, оскільки протягом І семестру 2022-2023н.р. дівчатка неабияк активно долучалися до різноманітних конкурсів, виставок, благодійних акцій і відповідно отримали дипломи, сертифікати, грамоти. За успішне і плідне навчання учениці були нагороджені «знайликами», які у подальшому можна буде обміняти на подарунки, а також отримали новорічні сувеніри, які можуть стати прикрасами для ялинки або інтер’єру.

Насамкінець, приємним сюрпризом для дівчаток стало отримання солодких новорічних подарунків від Глухівської міської ради для дітей громади, за які паняночки і батьки були дуже вдячні! 

Подібні зустрічі є чудовою можливістю хоча б ненадовго відволіктися від реалій сьогодення і подарувати справжній новорічний настрій, приємні емоції дітям. Цього року у всіх бажання дуже схоже: якомога скоріша перемога і віра у щасливе майбутнє України!

Щиро дякуємо батькам за організацію зустрічі і вітаємо всіх з прийдешніми новорічними святами!