День святого Миколая

Напевно, кожен з нас пам’ятає, як у дитинстві прокидався з відчуттям, що сьогодні трапиться щось особливо чарівне та казкове. За вікном йшов сніг, а під подушкою вже чекав подарунок від доброго дідуся – святого Миколая. Саме з нього розпочинався цикл новорічних свят.

    З таким відчуттям сьогодні, 19 грудня, прокинулися ліцеїсти і паняночки початкових класів КЗ СОР Глухівського ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою. Дітлахи дізналися про історію виникнення свята, хто такий святий Миколай, чому і кому він приносить святкові пакуночки з солодощами. На виховній годині учні та учениці пройшли квест-вікторину «Миколай в дорозі», а також показали свої сюрпризи, які приніс ім добрий дідусь. Ніхто і ніщо на світі не заберуть у наших дітей віри в диво!

    І якщо дітлахи цьогоріч шукатимуть подарунки під подушкою та біля ліжка, то дорослі чекатимуть на зведення Генштабу. Адже для українців 2022 року справжнє диво створюють воїни ЗСУ. Ми бажаємо їм міцного здоров’я, сили, витримки та перемоги для усіх українців.