СИЛА ПРОЕКТУ «НОУТБУК КОЖНОМУ ВЧИТЕЛЮ»

Організація освітнього процесу ставить нові умови для забезпечення якісної подачі учбового матеріалу в умовах воєнного стану у нашій державі. Подача інформації потребує не тільки забезпечення належного освітнього рівня вчите, але й матеріальне забезпечення сучасними гаджетами .

КЗ СОР Глухівський ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою отримав 5 хромбуків, які вручив  голова Сумської державної адміністрації Живицький Д.О. та директор Департаменту освіти та науки Гробова В.П у межах домовленостей Міністерства освіти і науки України та компанії Google.

  Проект є продовженням ініціативи «Ноутбук кожному вчителю», а його реалізація стала можливою завдяки домовленостям Міністерства освіти і науки України з компанією Google та за підтримки Організації Об’єднаних Націй з питань освіти, науки і культури ЮНЕСКО.

Отримані хромбуки  будуть використовуватись для забезпечення потреб педагогічних працівників нашого закладу та залишаться на зв’язку з учнями забезпечуючи  освітній процес дистанційно на високому рівні.