Гра «Історичні постаті Сумщини»

У суботу, 28 травня 2022 року, команда «Байрактари» КЗ СОР Глухівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою взяла участь в онлайн-грі «Історичні постаті Сумщини», що проводилася у межах Всеукраїнської дитячо-юнацької, військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») на навчальній платформі «Kahoot!».

До складу куреню (команди) увійшли наступні панянки та ліцеїсти закладу: Копійка Дарина, Васіна Софія (9-Б клас); Галіцький Іван, Яровий Костянтин (8-А клас); Коваленко Євген, Буханістий Дмитро, Шпак Микола, (9-А клас). Допомогу в організації та проведенні гри надали: вчитель історії Милютіна Олена Леонідівна і вихователь 8-А класу Каравайко Сергій Сергійович.

Гра була цікавою і в той же час нелегкою, насиченою різноманітними цікавими запитаннями з різними варіантами відповідей. Суть гри передбачала надання правильних відповідей у максимально короткий проміжок часу, з чим наші учні добре справлялися. Загалом такий захід залишив гарні враження в учнів, які зазначили, що для них ця гра виявилися корисною.