«Фінанси плануй – Україну будуй!»

Актуальність підвищення рівня фінансової грамотності населення України зумовлена викликами, які постають сьогодні як перед окремою людиною, так і перед громадою, суспільством в цілому. Ключ до подолання бідності, досягнення високого рівня соціальних стандартів в країні – економічна освіта, фінансова грамотність та ділова активність, молоді в першу чергу. Фінансова грамотність – прямий шлях до успіху, самодостатності та фінансових гараздів нашої України!

Опановуючи базові знання з  курсу «Родинні фінанси»,  здобувачі освіти 5-их класів Глухівського ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою взяли активну участь у Всеукраїнському конкурсі «Фінанси плануй – Україну будуй» від проєкту «Всеосвіта». Учні показали високі знання з даної галузі та отримали вагомі результати:

Литвин Артем – I місце, Мамай Микола – I місце, Маринченко Поліна – I місце, Савицька Емілія – II місце, Яровий Олексій –  II місце, Опаєць Даніїл – III місце. Решта учнів отримали сертифікати учасників.

Вітаємо всіх учасників з блискучою перемогою! Бажаємо не зупинятися на досягнутому і з кожним разом досягатися  нових  звершень!