День доброти!

Традиційно 4 жовтня у світі відзначається Всесвітній день захисту тварин — міжнародний день, спрямований на привернення уваги людства до прав тварин та їх добробуту.

У переддень свята учениці 5-Б класу разом із класним керівником Милютіною О.Л. та вихователем Васіною О.М. відвідали еколого-натуралістичний відділ МЦПО, де змогли познайомитися із тваринним світом, передати корм та погодувати пухнастиків. Під час зустрічі вчителі обговорили з панянками важливі питання ставлення до пухнастих, піклування про них та відповідального поводження, виховували толерантність, доброзичливість, культуру спілкування з нашими меншими друзями, пояснювали, як розуміють вислів «Ми маємо бути відповідальними за тих, кого приручили».

Ми повинні пам’ятати, що тварини – наші вірні друзі протягом усього існування людського суспільства. Протягом життя вони виручають і допомагають нам, іноді вибачають нам нашу жорстокість і байдужість. Саме тому варто ставитись до них із розумінням, любов’ю та підтримкою, яка їм так необхідна!