Спортивне свято.

Свято День фізичної культури і спорту в Україні відзначається в другу суботу вересня. Офіційно засновано в 1994 році. Це свято здорового способу життя і радості, що виникає при використанні корисної фізичної діяльності.

Мета таких змагань – залучення діток до занять фізичною культурою і спортом , пропаганда здорового способу життя, розвиток фізичних якостей, формування морально-вольових рис характеру, організація змістовного дозвілля дітей.

З 5 по 10 вересня в ліцеї-інтернаті проходив тиждень до Дня фізичної культури та спорту. Були організовані та проведені бесіди, зустрічі зі спортсменами міста Глухова.

10 вересня на стадіоні ліцею було  проведено спортивне свято. Участь у змаганнях брали учні, батьки, вчителі та вихователі закладу.

Учасники були поділені на команди з патріотичними назвами, у кожної команди був свій капітан. Програма змагань включала спортивні естафети: футбол, смуга перешкод, стрибки в мішку, волейбол, хокей на траві, різні спортивні  конкурси та ігри.

На стадіоні панувала весела та життєрадісна атмосфера. Юні спортсмени із задоволенням змагалися у естафетах, де показали, які вони спритні, швидкі та кмітливі.

За результатами змагань всі  команди не залишені без уваги. Учасники були нагороджені грамотами, а також солодкими подарунками .