Навчально-польові збори

З 10 по 17 червня в ліцеї проходили навчально-польові збори для здобувачів освіти 5-11 класів, програма яких була насиченою і цікавою. Паняночки мали можливість прослухати онлайн лекції за напрямом підготовки «Медична справа», на які були запрошені фахівці, справжні професіонали своєї справи. Говорили про домедичну допомогу в екстремальних станах, першу домедичну допомогу при отруєнні різними хімічними речовинами та дії радіації, принципи здорового харчування, стрес і способи його подолання; дізналися як запобігти гострим кишковим інфекціям, а також вправлялися в спілкуванні сучасною українською мовою, дізналися більше про українську національну ідентичність.

Для ліцеїстів було запропоновано заняття за напрямом підготовки «Військові-історичні, правові основи захисту України» на такі теми: «Професійне рішення та планування комунікативних дій (Основи національної безпеки та оборони України)», «Моделювання елементів бойових ситуацій», «Використання математичних методів під час виносу точки прицілювання з урахуванням бокового вітру чи під час руху цілі», «Різні аспекти медіаконтенту», «Формування практичних навичок зі стрільби по статистичних та динамічних мішенях за допомогою лазерних електронних стрілецьких тренажерів», «Використання всесвітньої системи взаємосполучних комп`ютерних мереж», «Робота над собою», «Уміння доводити правильність власного судження або визнавати помилковість», «Цілісне ставлення до навколишнього середовища», «Відповідальне ставлення до свого здоров`я та здоров`я інших людей», «Значення здоров`я для самовираження та соціальної взаємодії», «Стройова, вогнева й тактична підготовка», «Ознаки клінічної та біологічної смерті», «Порядок проведення первинного огляду постраждалого, пораненого», «Склад та властивості індивідуального медичного оснащення».

Дякуємо нашим запрошеним лекторам Чемановій С.М., Гулаковій І.М., Гриценку А.П., Каліш В.А., Рябку Ю.В., Божок В.І., Філіповичу В. В., Ященку Я. В. та педагогам ліцею Кабановій О.О., Христенку О.М., Нінько С.М., Левченко О.В., Костровій Л.О. за те, що долучилися до благородної справи виховання підростаючого покоління!