Зустріч з батьками 2-Б класу

Нова реформа освіти націлена на створення «партнерських відносин» між вчителем, учнем і батьками. Вчителі повинні ініціювати і залучати родини до участі у побудові нової української школи, у здобутті спеціальних знань про вікові особливості дитини, знайомити з ефективними методами виховання дитини. Саме ми, педагоги, разом з батьками співпрацюємо не тільки у навчальному процесі в ліцеї, але батьки є першими помічниками. У своїй роботі для  успішної співпраці школи та батьків, для розвитку партнерства використовуємо: постійне, чітке, двостороннє спілкування, різні способи залучення батьків до освітнього процесу, формальне й неформальне спілкування з окремими батьками і з групою батьків. 

   Так 28 вересня 2022 року у міській бібліотеці відбулася зустріч з батьками 2-Б класу КЗ СОР Глухівського ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою. Протягом зустрічі обговорили важливі питання щодо організації навчально-виховного процесу під час дистанційного навчання. Батьки дізналися про заплановану роботу на І семестр, отримали поради: як підтримати та заспокоїти дитину під час дії воєнного стану, обмінялись своїми думками та новими ідеями.

 Спілкування було цікавим, насиченим, сповненим позитивних емоцій, адже ми разом виховуємо успішне майбутнє нашої держави.