18 травня у ліцеї в онлайн форматі відбувся захід «Вступ-2022», на якому були присутні учні 11-х класів, їх батьки, класні керівники, вихователі та адміністрація ліцею. На зустріч був запрошений представник приймальної комісії Глухівського НПУ ім. О. Довженка – к. філол. н., доц. Марєєв Д.А. Присутні мали можливість ознайомитися з умовами та особливостями вступу до закладів вищої освіти у цьому році, вимогами до написання мотиваційних листів, структурою Національного мультипредметного тесту; отримали відповіді на запитання, які турбують кожного випускника.

«Україна зараз переживає складні часи, але ми, молоде покоління, твердо віримо, що наша країна знову стане мирною, незалежною, процвітаючою. Відтак ми маємо дбати про майбутнє своє і Батьківщини. Питання вибору професії і вступу до ЗВО для нас наразі є надзвичайно актуальним. Дякуємо педагогічному колективу і Глухівському НПУ ім. О. Довженка за те, що допомагають розібратися у цьому питанні».

Кравченко Марина, учениця 11-Б класу.

«Під час заходу отримали відповіді на запитання, які турбують і дітей і нас, батьків. Адміністрація ліцею завжди дбає про майбутнє своїх вихованців, допомагає їм навіть тоді, коли вони випускаються зі школи. Бажаю успіхів нашим дітям, а закладу освіти – багаторічного процвітання на освітянській ниві».

Кебець Марина, мама учениці 11-Б класу.

 «Ми любимо своїх учнів, піклуємося про їхнє майбутнє. Їм ще відбудовувати нашу країну, повертати її до нормального життя. А тому намагаємося допомогти їм у всьому, а зараз нагальне питання – втуп до ЗВО. Ми й надалі будемо їх підтримувати. Бажаємо успіхів під час вступної кампанії».

Малютіна Наталія, класний керівник 11-Б класу.

 «Ми твердо віримо, що Україна переможе, відновить мир і незалежність. Наші діти – наше майбутнє, тож ми прагнемо допомогти їм визначитися у житті, вдало самореалізуватися. З цією метою робимо все можливе, щоб допомогти їм під час вступу. Бажаємо їм успішної вступної кампанії! Дякуємо Глухівському НПУ ім. О. Довженка за багаторічну співпрацю!»

Терещенко Ірина, директор ліцею.